***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Първите бягащи от Русия са синчетата на олигарсите. Македонското МВнР осъди освиркването на химна ни


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 27 септември   

 

„ Европа би трябвало да затвори границите, съгласно мен. Не би трябвало да одобряваме тези бежанци. В първите редици няма да бъдат нуждаещите се, а синчетата на олигарсите “. 

Това сподели в ефира на Българска национална телевизия ген. Димо Гяуров – някогашен шеф на Националната разследваща работа у нас.

„ Преди да се стигне до нуклеарното оръжие, Путин има още други ужасни оръжия за потребление. Ако войната не върви по проекта на Путин, можем да чакаме по-радикални дейности ”, сподели още той и смята, че има възможност да разгласи публично война след съответни резултати от референдума.

По мотив срещите при премиера и президента във връзка със протичащото се в Русия, генералът е на мнение, че обсъжданото в последните дни не е било належащо и счита, че служебният кабинет би трябвало да бъде по-активен във връзка с НАТО.

***

Уругвайската полиция арестува началника на персоналната защита на президента през вчерашния ден в резиденцията му за хипотетично присъединяване в скица, чиято цел е била да помогне евентуално на стотици съветски жители да получат уругвайски паспорти нелегално, съобщи Ройтерс.

***

***

Министерството на външните работи на Република Северна Македония осъди случилото се през вчерашния ден на стадиона в Скопие, по време на футболната среща сред националните тимове на Северна Македония и България, което прави оценка ката „ израз на език на омразата ”, предава Българска телеграфна агенция.

***

Обяснението на компанията транспортьор било, че в рейса няма места, само че по думите на мъжа други четирима души са били качени в него. Виждайки обстановката, непознати хора транспортират мъжа и кучето му с кола до столицата.

Журналистът изчакал рейса в София и изискал пояснение от водача. Той удостоверил, че е отказал достъп на незрящия мъж с аргумента, че нямал билет.

Фразата, която извадила от равновесие Идакиев, по думите му била: „ Вие знаете ли това куче какво може да направи в рейса ”.

***

Във видеото се упоменават и така наречен " пет свободи " за всяко животно  - достъп до храна и чиста вода; отбрана - заслон и задоволително пространство за живот; успокоение и сън, здравна грижа; опция за социализация със себеподобни, разясняват от " Четири лапи ".

В " Четири лапи " имаме вяра, че всяко животно заслужава живот, в който не е подложено на страдалчество и се отглежда с почитание и схващане. Жестоката процедура на " танцуващите мечки ", за благополучие, към този момент не съществува. Но тяхната тъжна история и тази за спасението на мечките, не би трябвало да стопира да се напомня, с цел да не се повтаря в никакъв случай ", разяснява Деница Славова, началник “Комуникации ” в организацията.

***

„ Г-н Борисов още предходната година го поканихме на спор, в този момент отново го поканихме, само че спор за жалост не се състоя. Доста е безконтролно да нямаме същински спор за бъдещето на България “.

„ ГЕРБ имат сериозен проблем с метода, по който ние управляваме финансите на страната и икономическата стратегия, който сме заложили, която е доста по-социална, т.е. повече средства за обучение, опазване на здравето, пенсии, детски градини. Но от ГЕРБ желаят да вървим към постна пица и нулев недостиг, тъй като за тях това е по-важното “.

***

Европейският съюз не може да продължи договарянията със Сърбия за присъединение, в случай че Белград не се съгласува със съюза по въпроса за глобите против Русия, оповестиха Социалдемократите - втората по бройка група в Европейския парламент.

Така тази група разяснява подписването на проект за съвещания сред министерствата на външните работи на Сърбия и Русия в Ню Йорк, в границите на Общото заседание на Организация на обединените нации.

„ Много разочароващо от страна, която се стреми да се причисли към Европейски Съюз ", написа евродепутатът от Социалдемократите от Хърватия Тонино Пицула.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР